Smešni in kratki verzi za 18. rojstni dan

Smešni in kratki verzi za 18. rojstni dan

Objavljeno: 8/29/2024Žan LisecPredviden čas branja: 3 minute

🗒️ Kazalo

Deli

Če iščete izvirne, kratke in smešne verze za voščilo za 18. rojstni dan, ste na pravem mestu. V tem blogu smo za vas pripravili najbolj smešne verze za slavljence, ki so še pred kratkim odgovornost za svoje neumnosti delili s starši.

  1. "Čestitke! Sedaj si polnoleten/-na – čas je, da začneš delati neumnosti, za katere si prej moral/-a prositi starše za dovoljenje."
  2. "Osemnajst let – uradno si postal/-a odrasel/-la. To pomeni, da lahko zdaj odgovarjaš za svoje lastne norosti. Pripravi se na divjo vožnjo!"
  3. "Danes si postal/-la polnoleten/-na – čas je, da začneš zbirati spomine, ki jih boš želel/-a pozabiti, in izkušnje, ki jih boš želel/-a ponoviti!"
  4. "Osemnajst let – dovolj star/-a, da sprejemaš lastne odločitve, in dovolj mlad/-a, da se iz njih nekaj naučiš. Srečen rojstni dan!"
  5. "Sedaj, ko si polnoleten/-na, ti ne sme nihče več reči, kaj smeš početi. Razen morda tvoji starši, lastniki lokalov, zakon in zdrava pamet. Vseeno, uživaj v svoji svobodi!"
  6. "Danes praznuješ vstop v svet odraslih. Pripravi se na odgovornosti, izzive in še več zabave. Srečen 18. rojstni dan!"
  7. "S polnoletnostjo pridejo tudi privilegiji, kot je na primer možnost, da plačaš davke in odgovarjaš za svoje napake. Ampak ne skrbi, saj je vsaj zabava neomejena. Vse najboljše!"
  8. "Osemnajst let – dovolj star/-a, da se izogneš vojaški obveznosti, ampak še vedno premlad/-a, da si izposodiš avto od agencije za najem avtomobilov. Uživaj v svoji edinstveni starosti!"
  9. "Osemnajstletnik si postal/-a – čas je, da začneš graditi svojo prihodnost. A ne pozabi, da je v redu, če še vedno ne veš, kaj bi rad-/a bil/-a, ko odrasteš."
  10. "Čestitke za 18 let! Sedaj imaš uradno licenco za norost. Uporabi jo modro in se zabavaj."
  11. "Čestitke, zdaj lahko uradno voziš avto! Ampak prosim, vozi bolje, kot pa je besedilo tvojih sporočil. Srečen 18. rojstni dan."
  12. "Do 18. rojstnega dne si razmišljal/-a o svetu, zdaj pa je svet tisti, ki razmišlja o tebi. Srečen in nepozaben dan!"
  13. "Dobrodošel/-la v klub odraslih, v katerem so odločitve pomembne in zabava neomejena. Srečen 18. rojstni dan!"
  14. "Naj ti 18. rojstni dan prinese več svobode in ogromno pice. Uživaj v polnoletnosti!"
  15. "Pravijo, da je 18. rojstni dan prelomnica v življenju. No, dobrodošel/-la v svet, kjer je polnoletnost samo še en izgovor za zabavo. Vse najboljše!"
  16. "Osmišljanje sveta se začne z 18. rojstnim dnem ... Ali pa vsaj osmišljanje, kako boš moral počasi tudi sam plačati položnice. Srečno polnoletnost!"
  17. "Naj bo tvoj 18. rojstni dan kot zaključna zabava srednje šole – poln presenečenj, smeha in brez skrbi za naslednji dan!"
  18. "Starši so morda šokirani, da si zdaj uradno odrasel/-la, ampak ne skrbi, to se zgodi vsakemu od nas. Srečen 18. rojstni dan!"
  19. "Danes si uradno pridobil/-a potrdilo o odraslosti. Nasvet: ne pozabi na to potrdilo, ko se odpraviš v klub. Vse najboljše!"
  20. "S polnoletnostjo prihaja velika odgovornost, ampak ne skrbi, imamo še vedno sladoled za preprečevanje stresa. Vse najboljše!"
Žan Lisec

Žan Lisec

Živjo! Sem Žan in pri Glasbeni Želji skrbim, da vsakdo najde popolno glasbo za svoje praznovanje. Ko pa nisem zaseden s tem, uživam v pisanju blogov in raziskovanju novih slovenskih glasbenih skupin.

    Uporabljamo piškotke

    Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani. Za več informacij o tem, kako uporabljamo piškotke, glejte našo politiko piškotkov.

    S klikom na “Sprejmi“, se strinjate z uporabo piškotov.
    Izvedi več.